ST.PAULI - FOLLOWFOOD 

Millerntor-Stadion Hamburg - Followfoof Lodge  




St.Pauli Stadion Lodge

Followfood Lodge, Permanent Installation - Parametric design

Creative agency: Tank Tank Hamburg


A site-specific permanent installation was created within the St.Pauli Stadium in the Followfood-Followfish loggia,to reflect the brand identity.
A tree installation was designed in parametric design with organic shapes, and builded in mdf cardboard throughout the ceiling.
Seats and worktops were designed using cardboard tubes and mdf cardboard, in order to exactly follow the brand's packaging, which uses recycled cardboard.
Completing the design of the loggia an installation of 240 smooth fish scales in iridescent dichroic material, all the scales are adjustable and change their reflection according to the light.

Project documentation coming soon



Mark